Atenció al públic

08:15 - 19:00

Carretera Castellar, 398

08227 Terrassa

93 786 01 46

a8029611@xtec.cat

VEDRUNA AL DIA

JORNADA D' INTERCANVI DE PROJECTES

Una representació dels alumnes de primer de primària, han participat…


PROJECTE PEN PAL

Els alumnes de 6è de primària han començat a realitzar…


Projecte Embolcallar

El Departament d'Expressió de l'ESO ha engegat un projecte artístic…


Zumbathon contra el càncer

Juntament amb Guerrers Solidaris, el Centre Hípic La Granja, Escola…


Els Ecodelegats i la Missió Apilo XII

Recollida piles APILO XII


Som una xarxa de trenta-sis
escoles d’arreu del nostre país

Des de la seva fundació promou la formació integral dels alumnes d’acord
amb la concepció cristiana de la persona i els prepara per participar
activament en la millora de la societat.

EXPERIÈNCIES VISCUDES

Vedruna al cor

Com a exalumna, mare i mestra, l'escola Joaquima Vedruna forma part del meu passat, del meu present i del meu futur i és evident que ocupa una gran part del meu cor. M'estimo l'escola perquè ha estat, és i serà la meva segona família. Li dec part del que sóc i del que els meus fills seran. Només puc dir, GRÀCIES per formar part de la meva vida.

Més que un centre educatiu

Per a mi l'escola Joaquima de Vedruna és més que un centre educatiu. Des dels 3 anys ha format part de la meva vida i m'ha acompanyat en les diverses etapes; abans com una estudiant.  fins als 16 anys   i ara com a monitora de multiesport. L'experiència a l'escola ha estat tant positiva que en gran part m'ha influït en el fet de triar el meu futur, i de voler dedicar-me al món de l´ensenyament.
Com a ex-alumna  em sento molt orgullosa de la meva escola  i de com aquesta ha evolucionat al llarg del temps, sent una escola oberta als canvis i a les noves maneres d'ensenyar, mantenint, però sempre l’esperit Vedruna.

Grans persones!

La memòria és finita i probablement a dia d'avui dubti sobre alguna fórmula o concepte que vaig aprendre fa anys a l'escola. No obstant, els moments viscuts i els valors que vaig respirar durant tants cursos al J. Vedruna queden, imborrables, com a part del que avui sóc. Un gran equip, grans persones. Gràcies!

Escuela con valores

En el Joaquima de Vedruna, además de asignaturas académicas, aprenderéis valores que os guiarán en vuestra vida, y ello porque en el Joaquima de Vedruna no hay profesores, hay maestros, y no es un colegio, es una escuela.