Els nostres professionals

El nostre claustre està format per professionals del mon esportiu, amb un gran bagatge professional en el món de l'esport.

 

Òscar Castellanos


Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona amb una gran experiència tant en l’àmbit educatiu com a professor d’Educació Física com en el món esportiu. En aquest àmbit, he estat molt vinculat als esports d’equip, com preparador físic al C.E. Sabadell i a l’Atlètic Terrassa Hockey Club entre d’altres. Actualment compagino la meva tasca docent amb l’entrenament personal i la preparació física de runners.

Xavi Baena

 Vinculat als esports de muntanya amb més de 10 anys d’experiència professional en el sector treballant en diferents institucions i empreses com a guia de muntanya. Amb una àmplia formació com a tècnic d'esports de muntanya i en direcció i gestió de l'esport.

Edi Tubau

Quatre vegades olímpic, amb la sel·lecció espanyola de hoquei, l'Edi aporta, no només els seus coneixements com a llicenciat en ciències de l'activitat física i l'esport, i diplomat en magisteri, si no també la seva dilatada experiència en el món de l'esport d'èlit i alta competició.

Sam Porcel

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esports per la Universitat de Barcelona i màster en Formació del Professorat de Secundària i Batxillerat.  Té una llarga experiència laboral en el món de la preparació física d’esportistes d’alt nivell especialment en el món del tennis i del pàdel. Ha estat preparador físic del grup de competició de la Federació Espanyola de Tennis al C.A.R de Sant Cugat , de l’acadèmia Barcelona Total Tennis i de tennistes professionals com Tommy Robredo i Feliciano Lopez entre d’altres.  En l’àmbit del pàdel ha estat director tècnic de la secció de pàdel del club Atlètic de Terrassa  i monitor en diversos clubs. També ha treballlat com a professor d’educació física en variesescoles del Vallés i és president de l’associació Padelamic , entitat que promociona  la pràctica del pàdel per a persones amb discapacitat.

Laia Vives

Llicenciada en ADE per IQS, la Laia té una gran vinculació amb el món de l'esport i la competició.

Des l´any 2013 competint en trails i ultra-trails en el territori Espanyol obtinguentresultats destacats com ara: 

  • Subcampiona Catalunya en Canicross any 2013
  • Subcampiona Espanya en Skijoring any 2013
  • 3ª dona sénior Emmona 42km any 2013.
  • 1era dona a la Marató de Cerdanya-Solana Running any 2015
  • 1era dona a la Drac Race 50Km any 2015
  • 2na dona cursa Mussols Cerdanyola del Vallés any 2016.
  • 2na dona cursa Mont-Rodon any 2016.
   També et pot interessar...

Moviment Olímpic Solidari

Aquí podeu accedir al Sites a on trobareu les diferents activitats relacionades amb el MOS:   SITES MOS JOAQUIMA VEDRUNA TERRASSA   ...

llegir més »

Vedruna English Summer Camp 2017

Ja està oberta la inscripció al Vedruna English Summer Camp 2017, unes colònies estivals en Anglès destinades a alumnes de 3r i 4t de Primària per ...

llegir més »

Demana entrevista personal

Sol·licita entrevista informativa

Sol·licita entrevista per rebre informació sobre els Cicles Formatius Sol·licita entrevista per rebre informació sobre Cicle Formatiu de Grau Mitj...

llegir més »