Atenció al públic

08:15 - 19:00

Carretera Castellar, 398

08227 Terrassa

93 786 01 46

a8029611@xtec.cat

AMPA

AMPA JOAQUIMA VEDRUNA

Els pares formem també part de l’escola com
a responsables principals de l’educació dels nostres fills.

Qui som?

Com a responsables principals de l’educació dels nostres fills, a l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes hi participem tots nosaltres de diferents maneres:

Econòmicament
Subvencionant amb l’escola les diferents festes que es fan durant el curs (Castanyada, Tió, Festa Santa Joaquima, Festa Sant Jordi)

Activament
Ens reunim la Junta de l’AMPA i l’ escola un cop al mes per proposar i gestionar diferents iniciatives d’interès general amb un esperit constructiu, treballant aquells aspectes que ens preocupen com a pares.

La Junta de l’AMPA és un grup de pares i mares que voluntàriament treballem durant tot el curs representant a l’Associació.

A l'AMPA ens organitzem en comissions

Comissió d’Anglès. Coordina els cursos que imparteix l’acadèmia Salt Idiomes.

Comissió de piscina. Organitza i gestiona el curset que es fa durant el curs.

Comissió de socialització. Gestiona tot el tema relacionat amb la reutilització de llibres de text amb col·laboració de l’escola.

Comissió d’esports. Totes les activitats extra escolars (menys piscina i anglès) la gestiona i organitza els representants de l’escola, pertanyem al Pla Català de l’Esport.

Comissió de festes. Organitza i gestiona les festes de Reis, la Trobada Familiar i la Festa de Fi de Curs, totes subvencionades per l’AMPA.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.