Notícies

VISITA D'AUTORA : MAITE CARRANZA .

La prestigiosa i galadornada autora de la trilogia de la Guerra de les Bruixes i Paraules enverinades , lectures recomanades també als alumnes de secundària , visita la nostra escola el dia 28 de novembre a les 12 hores amb la finalitat de comentar la seva novel·la Camins de llibertat amb els alumnes de 4t d' AIXÒ . Aquesta novel·la , lectura obligatòria del primer trimestre de aquest nivell acadèmic ,segons paraules de la seva creadora és un homenatge als refugiats que van creuar els Pirineus :

 

"Alguna vegada us heu sentit invisibles? Heu tingut l'horrible sensació de que el noi que desitjaríeu que us mirés no us veu, perquè formeu part del paisatge? Heu volgut plorar quan aquest noi us parla, però us tracta amb la mateixa distància, fredor i indiferència amb la qual tractaria a la caixera del supermercat? I llocs a preguntar, us ha passat alguna vegada que qui us mira és el noi equivocat, el que no us agrada, el que d'un dia per a un altre s'ha fet íntim dels vostres amics, apareix en totes les festes i de sobte està en totes les xarxes i en tots els mòbils? Em refereixo a aquest noi que, no se sap com, acaba asseient-se sempre al vostre costat.

A mi sí.

I est és el començament de la història que vaig viure l'estiu dels meus disset anys, al Pirineu, abans d'endinsar-me en un passat familiar desconegut i inquietant. "

 

Enllaç al blog de Maite Carranza en el qual s'enumeren els diferents premis que se li han atorgat al llarg de la seva carrera professional d'escriptora i llistat de les seves obres :

 

http://maitecarranza.com/autora/biografia/

   788_1_VID_20171128_122121.mp4